back

30 вересня 2016

Напередодні Дня освітян у Краслянах відкрив двері новий дитячий садок

30 вересня чудового осіннього дня гостинно відкрив двері дошкільниз навчальний заклад «Ромашка». Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для краслянської дітвори і їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, ошатні малюки, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків - все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села Красляни, і як по- справжньому вони горді позитивними змінами в селі.

В урочистій церемонії відкриття дитячого садка «Ромашка» взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, заступник директора по зв’язкам з громадськістю ТОВ «Агрікор Холдинг» Олександр Пишевський, сільський голова Роман Ювченко.

Символічний ключ отримала господиня закладу – завідувач дошкільного навчального закладу Наталія Ладейщикова, яка буде опікуватися і зігрівати турботою і ласкою 25 краслянських малюків.

Після офіційної частини,проведеної на ганку дитячого садка, вітальних слів, гості вручили цінні подарунки, керівники району та очільник села урочисто перерізали стрічку, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, оглянули приміщення дитячого садка, ознайомилися з умовами перебування дітей в установі, поспілкувалися з вихованцями.

Діти - наше майбутнє. І від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Краслянські діти - під надійною опікою і захистом. Так нехай же вони відвідують ось такий чудовий дитячий садок! Бачачи щасливі обличчя дітей, батьків, бабусь і дідусів, розумієш всю значимість даної події.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/