back

27 жовтня 2016

На Прилуччині відкрили новий дилерський центр Case IH

27 жовтня на Прилуччині компанія TITAN MACHINERY UKRAINE відкрила новий дилерський центр Case IH, який відповідає сучасним світовим стандартам із продажу техніки, її ремонту, сервісу, а також забезпечення запчастинами.

В урочистих заходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко та начальник управління агропромислового розвитку Микола Даниленко.

Вітаючи присутніх, Володимир Бобошко зазначив, що відкриття дилерського центру на території Прилуцького району не випадкове, адже Прилучина є однією з найпотужніших територій розвитку аграрного сектору економіки області. Він висловив сподівання, що тісна співпраця компанії TITAN MACHINERY UKRAINE та сільгоспвиробників району сприятиме подальшому розвитку місцевої аграрної галузі, а значить, дасть новий поштовх для зміцнення дохідної частини районного бюджету та розвитку територіальних громад.

Компанія представила велику лінійку сільськогосподарської техніки Case IH. Лідер ринку підтвердив свій статус, запропонувавши як новинки, так і добре відомі моделі машин та агрегатів. Демонстрація техніки в полі та тест-драйв тракторів також у центрі уваги був трактор Case IH Optum 300. Святкування Дня поля залишили у всіх учасників позитивні враження.

За інформацією управління агропромислового комплексу райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/