back

04 листопада 2016

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом.

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги.

На сьогодні соціальна робота стала частиною політики держави. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час.

Щиро віримо, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну і гуманну справу.

Надії вам і віри, натхненної праці задля розквіту України!



Голова райдержадміністрації

Валентина Ковтун

Голова районної ради

Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/