back

08 грудня 2016

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

04 жовтня в залі засідань райдержадміністрації за участю в.о. голови райдержадміністрації Світлани Александрової відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

 

 
 

1. Про підготовку господарського комплексу району та бюджетних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2019- 2020 років.Інформувала: Стукалова Антоніна Володимирівна - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, головний архітектор району


 

2. Про роботу Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості по обліку та працевлаштуванню жителів району.

Інформувала: Татарченко Лариса Олександрівна – директор Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості

3. Про розвиток освіти у районі.

Інформувала: Кісленко Леся Олександрівна – головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

4. Про санаторно-курортне лікування пільгових категорій населення району.

Інформувала: Гальчук Лариса Мечиславівна – заступник начальника управління, начальник відділу персоніфікованого обліку, по роботі з Пенсійним фондом, у справах інвалідів, захисту населення від наслідків ЧАЕС управління соціального захисту населення райдержадміністрації

 

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома.Рекомендувати структурним підрозділам райдержадміністрації, керівникам установ, організацій району продовжити роботу по підготовці господарського комплексу району та бюджетних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 років.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати Прилуцькій міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості продовжити роботу по обліку та працевлаштуванню жителів району.

3.По третьому питанню -  інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації продовжувати роботу по розвитку освіти у районі та наданню населенню району якісних освітніх послуг.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації продовжити роботу по забезпеченню санаторно-курортним лікуванням пільгових категорій населення району

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький
.

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

 Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

12 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про хід літньої оздоровчої кампанії 2019 року.

Проінформувала: Кісленко Леся Олександрівна – головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

2. Надання первинної медичної допомоги в Прилуцькому районі в умовах реформування галузі.

Проінформував: Межуєв Дмитро Олександрович – директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області

3. Про розвиток у районі сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Проінформувала: Ященко Лариса Миколаївна – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації

4. Про перспективи запровадження ринку землі в Україні.

Проінформувала: Євтушенко Ольга Андріївна – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації продовжити роботу по організації проведення змістовного відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді і особливо дітей, що потребують особливої соціальної підтримки та уваги.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. По даному питанню пропоную дану інформацію прийняти до відома. Рекомендувати КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області продовжити роботу по реформуванню закладів охорони здоров’я району, укладенню населенням району декларацій з лікарями первинної ланки.

3.По третьому питанню -  інформацію прийняти до відома. Рекомендувати службі у справах дітей райдержадміністрації продовжувати роботу по розвитку у районі сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький
.

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

28 березня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Стан соціального захисту ветеранів війни та осіб, прирівняних до них.

Інформує: Гальчук Лариса Мечиславівна - заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації

2. Монетизація житлових субсидій з березня 2019 року.

Інформує: Колосова Валентина Володимирівна – начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту райдержадміністрації

 

3. Про стан розрахунків за оренду земельних часток паїв  господарюючими суб’єктами на території району.

Інформує: Євтушенко Ольга Андріївна – головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації

4. Про стан реалізації на території району Закону України «Про добровільне об’єднання громад».

Інформує: Стукалова Антоніна Володимирівна – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати управлінню соціального захисту райдержадміністрації продовжити роботу по соціального захисту ветеранів війни та осіб, прирівняних до них.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту райдержадміністрації продовжити роботу помонетизації субсидій населенню району.

3.По третьому питанню -  інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу економікита агропромислового розвитку райдержадміністрації постійно тримати на контролі питання виплати господарюючими суб’єктами в повному обсязі орендної плати за оренду земельних часток (паїв) населенню району.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації постійно тримати на контролі питання на території району.

 

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький
.

Сформовано новий склад Громадської ради при райдержадміністрації

21 лютого в райдержадміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при районній державній адміністрації. У вступному слові Тетяна Мирвода -начальник відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації, член ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при райдержадміністрації зазначила, що у своїй роботі райдержадміністрація завжди прагне дослухатись до зауважень, пропозицій мешканців району. Разом з представниками об’єднань громадян проводилися консультації і будуть надалі радитись, саме з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, стимулювання громадської активності, громадського руху і головне в конструктивному руслі працювати на розвиток району, надання можливості громадським об’єднанням для їх вільного доступу до інформації про діяльність райдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності райдержадміністрації.

Зі звітом про роботу попереднього складу Громадської ради при райдержадміністрації виступив її голова Сергій Добренький, який підкреслив, що за два роки Громадською радою проведено 8 засідань, розглянуто понад два десятки питань економічного, соціального, гуманітарного розвитку району та висловив задоволення, що члени попереднього складу Громадської ради заявили про свою подальшу участь в консультативно-дорадчому органі при районній державній адміністрації на наступні два роки.

За рішенням установчих зборів Громадську раду сформовано у складі 18-ти представників інститутів громадянського суспільства. Члени громадської ради у своїх виступах засвідчили позитив від спільного прагнення райдержадміністрації та представників громадськості вирішувати життєво важливі питання районної громади, висловили пропозиції та побажання щодо подальшої діяльності Громадської ради при райдержадміністрації.

Після установчих зборів відбулося перше засідання Громадської ради при райдержадміністрації, на якому представники інститутів громадянського суспільства затвердили Положення про Громадську раду, Регламент своєї роботи на 2019-2020 роки, План роботи ради на 2019 рік.

На цьому засіданні одноголосно обрано головою Громадської ради при райдержадміністрації Сергія Добренького.Це вже його п’ята каденція.

Вікторію Коротю - голову Прилуцької міськрайонної організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу України та Михайла Ходака - члена ГО «Ветерани афганської війни та учасники бойових дій» обрано заступниками голови Громадської ради при райдержадміністрації.

Наступне засідання Громадської ради відбудеться в березні поточного року.

За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності райдержадміністрації

 

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

28 грудня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про Програму економічного і  соціального розвитку Прилуцького району на 2019  рік.

2. Звіт про роботу Громадської ради при райдержадміністрації за 2017-2018 роки.

3. Про стан соціального захисту сімей учасників АТО та сімей загиблих учасників АТО.

4. Про хід виконання районної Програми підтримки індивідуального житлового господарства «Власний дім» на 2016-2020 роки

5. Про співпрацю райдержадміністрації та інститутів громадянського суспільства району.  Про формування ініціативної групи з питань формування нового складу громадської ради.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати структурним підрозділам райдержадміністрації, керівникам підприємств, установ, організацій  району докласти максимум зусиль до виконання обсягів Програми.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Звіт про роботу Громадської ради при райдержадміністрації за 2017-2018 роки затвердити.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома.  Рекомендувати управлінню соціального захисту райдержадміністрації, керівникам підприємств, установ, організацій  району продовжити роботу по соціальному захисту сімей учасників АТО та сімей загиблих учасників АТО.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації продовжити роботу по виконанню Програми.

5.По п’ятому питанню - затвердити склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при райдержадміністрації

АЛЕКСАНДРОВА 

Світлана Олександрівна

- керівник апарату райдержадміністрації;

МИРВОДА

Тетяна Іванівна

- начальник відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації;

АРЕСТОВ 

Віталій Олександрович

- заступник голови Прилуцької міськрайонної спілки ветеранів Афганістану при УСВА України;

ГРИЦЕНКО

Валентина Василівна

- голова  Прилуцької районної організації ветеранів України;

ДОБРЕНЬКИЙ

Сергій Васильович

- голова Прилуцької районної сільськогосподарської дорадчої служби;

РОМАНОВА

Лариса Максимівна

- голова районної організації Товариства Червоного Хреста;

МІКРЮКОВА

Наталія Геннадіївна

- голова Прилуцького районного комітету профспілки працівників культури України.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

 
 
 

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

05 жовтня  в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про роботу закладів первинної ланки медичної допомоги. Інформував: Межуєв Дмитро Олександрович – головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району.

2. Про організацію харчування в школах та дошкільних навчальних закладах. Інформувала: Крашіненко Олена Сергіївна – спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації.

3. Про сімейні форми влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Інформувала: Ільїна Олена Анатоліївна – заступник директора, начальник відділу соціальної роботи Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району продовжити роботу по наданню якісних медичних послуг населенню району.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації продовжити роботу по організації повноцінного та якісного харчування дітей в освітніх закладах району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати Прилуцькому районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжити роботу щодо впровадження нових сімейних форм влаштування дітей -сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

 
 

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

11 липня  в залі засідань райдержадміністрації за участі в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про встановлення монументу загиблим учасникам бойових дій Прилуччини в зоні АТО. Інформував Бережний Павло Григорович – архітектор м. Прилуки

2.Про зайнятість населення Прилуцького району. Інформувала Татарченко Лариса Олександрівна – директор Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості

3. Про виконання заходів щодо створення безперешкодного середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2017-2021 роки «Безбарʼєрна Україна».  Інформувала Холод О.В.– головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

4. Про порядок призначення житлових субсидій населенню району з 01.05.2018 року. Інформувала Колосова Валентина Володимирівна - начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту райдержадміністрації

Для розгляду першого питання були запрошені Василь Малик - голова районної ради, Наталія Єгорова - заступник голови районної ради,  Лідія Опанасенко - керуюча справами виконавчого апарату районної ради; депутати районної ради:Оксана Веремієнко, Микола Кошовий, Наталія Кравченко, Лариса Татарченко, Валерій Гапетченко; Павло Красноок - голова ГО "Учасники АТО "Щит", Людмила Бойко - голова відокремленого структурного підрозділу ГО "Єдина родина Чернігівщини", Павло Бережний - архітектор м. Прилуки,  Олександр Сімаков - приватний підприємець, виконавець робіт. 

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати  громадським організаціям по можливості надати фінансову допомогу для встановлення меморіалу загиблим учасникам бойових дій Прилуччини в зоні АТО.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома.  Рекомендувати Прилуцькій міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості продовжити роботу по підвищенню рівня зайнятості  населення району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації продовжити роботу щодо проведення заходів щодо створення безперешкодного середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2017-2021 роки «Безбарʼєрна Україна».

4.По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. По даному питанню пропоную рекомендувати відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту райдержадміністрації  продовжити роз’яснювальну роботу серед населення району щодо призначення житлових субсидій.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

 

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

19 квітня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто ряд питань:

1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2018 рік за підсумками роботи в І кварталі року. Інформувала: Валентина Корнієнко – начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації.

2. Про виконання у районі урядової програми «Доступні ліки». Інформував: Дмитро Межуєв – головний лікар Прилуцького центру первинної медико-санітарної допомоги.

3. Про заходи по благоустрою підвідомчих територій. Інформувала: Галина Веклич – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

4. Про стан виконання у районі ЗУ "Про добровільне об’єднання територіальних громад" Інформувала: Антоніна Стукалова – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати структурним підрозділам райдержадміністрації, районним організаціям і службам та громадським організаціям спрямувати роботу на виконання Програми економічного і соціального розвитку Прилуцького району на 2018 р.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати Прилуцькому центру первинної медико-санітарної допомоги продовжити роботу щодо виконання урядової програми на території району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації продовжити роботу щодо проведення заходів по благоустрою підвідомчих територій населених пунктів району.

4.По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, членам громадських організацій району продовжити роботу щодо проведення роз’яснювальної роботи серед населення району по питанню добровільного о6’єднанння територіальних громад.

Також на засіданні Громадської ради було розглянуто пропозицію заступника голови Громадської ради Вікторії Короті по залученню членів Громадської ради до вирішення проблемного питання - ліквідації управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

14 лютого в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації, на якому було розглянуто питання проведення 17 лютого поточного року районного ярмаркового дійства «Проводи зими».

Позачергове засідання відбулося з ініціативи в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського щодо звернення Ольги Костюк по перенесенню на іншу дату ярмарового дійства, оскільки наближається день загальнонаціональної жалоби за загиблими під час протистояння в Україні.

В своєму виступі Денис Росовський, зазначив, - " "Проводи зими" не закріплене за певним днем на календарі, воно відзначається протягом останнього тижня перед Великим постом. Тим паче, не збігається з днем загальнонаціональної жалоби за загиблими під час протистояння в Україні - 20 лютого. Дату проведення ярмарки попередньо погоджували з профільними Департаментами облдержадміністрації та представниками громадських організацій району.

Також Денис Росовський ознайомив присутніх з програмою проведення заходу, а саме: представники територіальних громад району представлять народні звичаї для відвідувачів заходу. В ході свята розгорне свою діяльність виставка – ярмарок майстрів народної творчості, сільгосппідприємства та місцеві підприємці здійснюватимуть торгівлю. Всі зібрані кошти за рахунок проведення ярмарки будуть направлені на допомогу учасникам АТО.

У ході проведеного засідання всі члени Громадської ради та представники громадських організацій взяли участь в обговоренні питання порядку денного засідання Громадської ради та висловили єдину думку про те , що підстав для перенесення дати проведення ярмаркового дійства немає.

По завершенню засідання голова Громадської ради Сергій Добренький, від імені членів Громадської ради, рекомендував структурним підрозділам райдержадміністрації, районним організаціям і службам та громадським організаціям провести 17 лютого районне ярмаркове дійство «Проводи зими» і всі кошти, зібрані під час проведення дійства, направити воїнам-землякам в зону АТО.

 

 

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

20 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації.

На засіданні Громадської ради було розглянуто ряд питань:

1. Про стан боротьби зі злочинністю та забезпечення правопорядку на території обслуговування Прилуцького відділу Головного управління національної поліції в Чернігівській області проінформував Самбор Микола Анатолійович – начальник сектору моніторингу Прилуцького відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернігівській області

2. Про транспортне обслуговування населення району доповіла начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації Корнієнко Валентина Сергіївна

3. Про розвиток освіти у районі проінформувала Кісленко Олеся Олександрівна - головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

4. Про інвентаризацію доріг Прилуцького району проінформувала начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Стукалова Антоніна Володимирівна

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати Прилуцькому відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернігівській області вживати дієвих заходів в питанні боротьби зі злочинністю та забезпечення правопорядку на території обслуговування

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації вживати дієвих заходів по якісному транспортному обслуговуванню населення району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації продовжити роботу по наданню якісних освітніх послуг населенню району.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації запросити на слідуюче засідання Громадської ради Смоського сільського голову Олександра Миколаєнка та проінформувати членів ради про стан дороги до с. Заудаївське.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

7 липня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації. В роботі засідання взяла участь заступник керівника апарату, начальник відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Світлана Александрова.

На засіданні Громадської ради було розглянуто ряд питань.

1.Про реформування закладів галузі медицини у районі проінформував Колейко Володимир Миколайович - головний лікар ЦРЛ.

2. Про стан надання житлових субсидій населенню району проінформувала Колосова Валентина Володимирівна - начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту райдержадміністрації.

3. Про підготовку до проведення оздоровчої кампанії дітей шкільного віку в районі надала інформацію Ворчак Вікторія Миколаївна – завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

4. Про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2016-2020 роки доповіла начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Стукалова Антоніна Володимирівна.

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати Центральній районній лікарні продовжити роботу по наданню якісних послуг зв’язку.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації продовжити роботу по наданню житлових субсидій населенню району.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома, рекомендувати сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації продовжити роботу по оздоровленню дітей шкільного віку в районі.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати громадським організаціям взяти активну участь у виконанні даної програми.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

29 березня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації.

На засіданні Громадської ради було розглянуто ряд питань.

1. Про роботу районного центру телекомунікаційних послуг №234 по наданню якісних послуг зв’язку населенню району проінформував начальник районного центру телекомунікаційних послуг №234 Олександр Канов.

2. Про стан використання сільськогосподарськими підприємствами району орендованих земель доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Микола Даниленко.

3. Про стан соціального захисту учасників АТО та сімей внутрішньо переміщених осіб із зони проведення АТО та Автономної Республіки Крим проінформувала заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Оксана Матвеєва.

4. Про проведення районного етапу ХІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» проінформувала Вікторія Ворчак – завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

5. Про відзначення у районі 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років проінформувала Тетяна Мирвода - начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

У ході проведеного засідання було вирішено:

1.По першому питанню - інформацію прийняти до відома, підготувати листа до ЦТП про ремонт телефонів учасникам бойових дій с. Полова Галічу М.М., с.Смош Шевченку М.Я.

2. По другому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації вести роз’яснювальну роботу серед населення району при укладенні договорів на оренду земельних часток (паїв) уважно читати всі пункти, особливо про розрахунки та строки дії договорів.

3.По третьому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати управлінню соціального захисту райдержадміністрації продовжити на території району роботу по соціальному захисту учасників АТО та сімей внутрішньо переміщених осіб із зони проведення АТО та Автономної Республіки Крим.

4. По четвертому питанню - інформацію прийняти до відома. Рекомендувати ІГС взяти участь у даній акції.

5. По п’ятому питанню - рекомендувати ІГС взяти участь у заходах, які будуть проведені у районі до визначних дат.

По завершенню засідання членами Громадської ради були намічені актуальні питання на порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Провів засідання голова Громадської ради Сергій Добренький.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Список кандидатів до Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації на 2017-2018 рр.

Остаточна дата проведення установчих зборів за участю інститутів громадського суспільства по формуванню нового складу Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації - 17.02.2017 р. о 10-00, мала зала Прилуцької райдержадміністрації

До уваги інститутів громадянського суспільства

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при Прилуцькій райдержадміністрації

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» повідомляємо, що 10 лютого 2017 року о 10:00 в приміщенні районної державної адміністрації (мала зала) відбудуться установчі збори інститутів громадянського суспільства для обрання складу громадської ради при районній державній адміністрації.

До участі у зборах запрошуються всі інститути громадянського суспільства (представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

- інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності);

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

- електронна версія вказаних документів у форматі Microsoft Word (.doc).

Заява та додатки подаються у довільній формі (зразки документів можна отримати в каб №201 райдержадміністрації).

Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення.

На підставі поданих заяв ініціативна група складає список учасників установчих зборів, кандидатур до складу громадської ради та в разі потреби уточнює місце проведення установчих зборів, про що буде повідомлено на офіційному веб-сайті Прилуцької райдержадміністрації.

Заяву про бажання взяти участь в установчих зборах (з відповідними додатками) подавати до 12 січня 2017 року на адресу: каб. 201, вулиця Київська, 220, м. Прилуки, 17500, Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької райдержадміністрації. Електронна пошта: [email protected]

Контактні телефони: 5-03-68. Відповідальна особа: Мирвода Тетяна Іванівна.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів інститутів громадянського суспільства для обрання складу громадської ради при Прилуцькій районній державній адміністрації

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при райдержадміністрації

1. Росовський Денис Михайлович перший заступник голови райдержадміністрації

2. Мирвода Тетяна Іванівна начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

3. Коротя Вікторія Вікторівна голова Прилуцької міськрайонної організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу України

4. Корнієнко Валентина Сергіївна голова Прилуцької районної організації профспілки працівників державних установ

5. Назарина Анатолій Михайлович Член президії Прилуцької районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України

Голова Громадської ради при райдержадміністрації С.В. Добренький

https://legalaid.gov.ua/