back

24 лютого 2017

Розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації

24 лютого 2017 року голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації. В засіданні взяли участь керівники установ, організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Особлива увага членів Колегії та членів Президії районної ради була приділена розгляду питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за 2016 рік та основні завдання на 2017 рік». Доповідачами по кожній галузі (начальником відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації, членом Колегії - Валентиною Корнієнко та начальником фінансового управління райдержадміністрації, членом Колегії - Надією Мусійченко) підведені підсумки виконання Програми та бюджету району за 2016 рік та окреслені завдання на 2017 рік. За результатами розгляду даного питання прийнято відповідне рішення.

Крім цього, розглянуто питання «Про забезпечення виконання заходів по реформуванню системи охорони здоров’я в районі», по якому доповіли Володимир Колейко – головний лікар центральної районної лікарні та Наталія Степашко – в. о. головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району. Присутніх ознайомили із проведеними заходами щодо реформування медичних закладів району та планами на 2017 рік. Обговорення даного питання відбулося конструктивно, з внесенням конкретних пропозицій до проекту доручень голови райдержадміністрації.

«Про стан дотримання законодавства з питань державної служби та запобігання проявам корупції в райдержадміністрації за підсумками 2016 року» доповіли Галина Солдатенко – в. о. завідувача сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації та Вікторія Попова – начальник відділу юридичного та по роботі зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації. За підсумками розгляду даного питання головою райдержадміністрації буде видане відповідне доручення.

Підсумки засідання Колегії підбила голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

https://legalaid.gov.ua/