back

27 лютого 2017

Чернігівський ярмарок «Сало 2017»

В рамках святкування свята Масляної – одного з найстаріших свят слов'янських народів, що символізує завершення зими та прихід весни і пробудження природи, 25 лютого відбувся смачний і неймовірно ситний ярмарок сала в місті Чернігові.

У ярмарку від Прилуцького району брало участь сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Цукровик», яке представляло продукцію власного виробництва високої якості: м’ясні та ковбасні вироби.

Під час ярмарку сала всіма різновидами головного українського делікатесу та іншими продуктами забезпечили виробники аграрної продукції: сільгосппідприємства, фермери, підприємства харчової галузі, приватні особи.

Здавна мало хто знав, та і зараз напевно також, що сало дуже корисне для організму людини. Це калорійний продукт, що дуже важливо взимку. Воно забезпечує відчуття ситості, додає енергії, тонізує. Один-два шматочки сала медики рекомендують з'їдати щодня. Звідси висновок - їжте сало і будете здоровими. А ще й тому, що воно смачне і з нього можна зробити багато страв.

За інформацією управління агропромислового розвитку райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/