back

02 березня 2017

Загальні збори жителів Сухополов’янської громади

02 березня відбулися загальні збори Сухополов’янської громади. У сходах взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, депутат районної ради Володимир Бобошко та депутати місцевої ради, представники господарюючих суб’єктів: Олександр Пишенський – заступник директора по зв’язках з громадськістю ТОВ «Агрікор Холдинг», Сергій Козиний – керуючий відділком №1 ТОВ «Прилуцький хлібодар».

Сільський голова Сергій Проценко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2017 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступили представники ТОВ «Агрікор Холдинг» Олександр Пишенський та ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергій Козиний, які прозвітували про роботу у 2016 році та гарантували подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо добровільного об’єднання територіальної громади, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади. Окремо зупинився на обмеженні руху великовагового транспорту по дорогах району на період весняного відтавання грунтів.

Заступник голови районної ради Наталія Єгорова наголосила також на необхідності об’єднання територіальної громади, подальшого проведення вуличного освітлення в селах сільської ради.

Мешканці села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, медичного обслуговування, благоустрою доріг.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/