back

10 березня 2017

Загальні збори жителів Удайцівської громади

10 березня відбулися загальні збори Удайцівської громади. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, керівник сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Цукровик», депутати місцевої ради.

Сільський голова Тамара Лукащук прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2017 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступив керівник СТОВ «Цукровик», який розповів про діяльність товариства на території Удайцівської сільської ради в 2016 році, ознайомив із планами на 2017 рік. Керівництво товариства висловило надію на подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Жителі села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, проведення ремонту дороги Линовиця – Удайці, медичного, культурного обслуговування населення, неякісного телефонного зв’язку, благоустрою кладовищ.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський наголосив на добровільному об’єднанні територіальних громад, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/