back

10 березня 2017

Загальні збори жителів Лісовосорочинської громади

10 березня відбулися загальні збори Лісовосорочинської громади. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, Микола Супруненко – директор ТОВ «Прилуцький хлібодар», Людмила Супруненко - генеральний директор ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», депутат обласної ради Олена Шинкаренко, депутати районної та місцевої рад.

Сільський голова Ірина Іваншина прозвітувала про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомила з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2017 рік, охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

В ході зборів виступив директор ТОВ «Прилуцький хлібодар» Микола Супруненко, який ознайомив з роботою підприємства у 2016 році, ознайомив з планами на 2017 рік. Найактивніше учасники зборів обговорювали питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги. Порушили питання щодо ремонту доріг, незадовільного телефонного звʼязку, благоустрою території.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами.

Голова районної ради Василь Малик також наголосив на перевагах добровільного об’єднання територіальних громад.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/