back

28 березня 2017

Розширена апаратна нарада

28 березня в.о. голови районної державної адміністрації Денис Росовський провів розширену апаратну нараду.

На розгляд розширеної апаратної наради виносилися такі питання:

- «2017 рік – Рік Української революції 1917 – 1921 років». Відзначення в районі та вшанування пам’яті її учасників проінформували Віктор Паустовський – заступник директора з навчально-виховної роботи Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Тетяна Мирвода – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікцій з громадськістю апарату райдержадміністрації;

- про відповідальність державних службовців за корупційні правопорушення доповіла Вікторія Попова – начальник відділу юридичного та по роботі зі зверненнями громадян апарату райдержадміністрації;

- про стан виконання в районній державній адміністрації Закону України «Про доступ до публічної інформації» заслухали Тетяну Кизенко – начальника відділу загального та контролю апарату райдержадміністрації.

Крім того, відповідно до статті 31 Закону України «Про державну службу» головним спеціалістом відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Інною Риженко в урочистій формі прийнято присягу державного службовця, як такої, що успішно пройшла конкурсний відбір і вперше прийнята на державну службу.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: про виконання районного бюджету, розрахунків за енергоносії, реформування закладів охорони здоров’я, про стан справ у галузі сільського господарства, стан розрахунків господарюючих суб’єктів за оренду земельних часток- паїв та укладення договорів оренди господарських дворів, працевлаштування безробітних, підвозу учнів, здійснення державних закупівель через систему «ProZorro», проведення заходів по благоустрою підвідомчих територій, про проведення у районі сходів громадян, закінчення опалювального сезону, підготовка питань на сесію районної ради.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підбив підсумки роботи розширеної апаратної наради та дав ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/