back

03 квітня 2017

Загальні збори жителів Малківської, Рудівської громад

31 березня відбулися загальні збори (сходи) Малківської та Рудівської громад. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2016 року прозвітували сільські голови: Малківський – Валентина Харченко та Рудівський – Ніна Пашук.

Жителі Малківської сільської ради акцентували увагу на питаннях благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту доріг комунальної власності по селу.

В ході зборів виступив директор ТОВ «Ресурс-Агро» Микола Марусенко, який прозвітував про роботу підприємства у 2016 році, ознайомив із планами на 2017 рік.

Жителі Рудівки акцентували увагу на питаннях благоустрою населеного пункту, ямкового ремонту доріг по селу, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв).

В ході зборів виступили представники ТОВ «Агрікор Холдинг» Олег Швидченко - директор, ТОВ «АгроКІМ» Максим Пономаренко – директор, ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд» Михайло Андрієвський – генеральний директор, ТОВ «Рудівка Агро» Ірина Марціпака – директор та голови фермерських господарств: «Росток» - Михайло Бутенко, «Волошка» - Віктор Редька, «Маруся» - Валентина Ситник, які прозвітували про роботу товариств у 2016 році, ознайомили із планами на 2017 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами в поточному році В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, добровільного обʼєднання громад. Наголосив, що плідна співпраця з інвесторами йде на користь громадам.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/