back

05 квітня 2017

Загальні збори жителів с. Подище

04 квітня відбулися загальні збори в селі Подище Ладанської селищної ради. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Антоніна Стукалова, керівник товариства з обмеженою відповідальністю «АгроКІМ» Максим Пономаренко, депутати місцевої ради.

Селищний голова Олександр Падалка прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2016 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку на 2017 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території селищної ради.

В ході зборів виступив керівник ТОВ «АгроКІМ», який розповів про діяльність товариства на території Ладанської селищної ради в 2016 році, ознайомив із планами на 2017 рік. Керівництво товариства висловило надію на подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Жителі села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, проведення ремонту дороги Ладан - Подище (власник – Облавтодор), піднімали питання щодо роботи дільничного інспектора поліції.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський наголосив на добровільному об’єднанні територіальних громад, його переваги, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/