back

04 квітня 2017

Прилуцький район взяв участь у всеукраїнському хореографічному конкурсі «Ми – діти України»

З нагоди Міжнародного дня танцю, 26 березня в м. Київ, пройшов Всеукраїнський хореографічний конкурс «Ми – діти України». Метою конкурсу стало естетичне виховання підростаючого покоління, підтримка і розвиток творчих здібностей, самодіяльної творчості, підвищення творчої активності дітей і підлітків, організація їх дозвілля і активного відпочинку; розширення кругозору та інтелектуального рівня дітей і молоді України.

Учасників фестивалю оцінювало висококваліфіковане журі, до складу якого входили народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості.

Прилуцький район представляли два хореографічні колективи районного Будинку школяра.

Хореографічний колектив «Міледі», учні Замістянської ЗОШ I-II cт., керівник Світлана Клімьонова отримали почесне II місце в номінації «Народна хореографія» змішана категорія, колектив «Джерельце», учні Ладанської гімназії, керівник Світлана Набок отримали почесне II місце в номінації «Народна хореографія» у старшій віковій категорії та нагороджені дипломами переможців Всеукраїнського конкурсу. Від організаторів конкурсу керівники колективів отримали подяки за вагомий особистий внесок у розвиток сфери позашкільної освіти, сумлінну працю, результативність та високі досягнення в роботі.

Колективи вже отримали запрошення від організаторів для участі на наступний конкурс-фестиваль, який буде присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Бажаємо творчої наснаги та майбутніх перемог!

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/