back

07 квітня 2017

Цього року День благоустрою у рамках весняної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» відбувся 08 квітня

Упродовж квітня у районі оголошено місячник з благоустрою та поліпшення санітарного стану довкілля. Зокрема, в суботу, 8 квітня, відбудеться День благоустрою населених пунктів у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Серед запланованих заходів – прибирання та озеленення населених пунктів, приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, висадка лісів тощо.

Керівництво та працівники Прилуцької районної державної адміністрації, районної ради вийшли на генеральне прибирання території довкола адмінбудівлі, упорядковували газони та квітники, повапнували бордюри.

На думку багатьох учасників суботнику, подібні заходи з благоустрою потрібні. Адже чим більше людей зроблять свій посильний внесок у впорядкування навколишніх територій, тим більш свідомим та бережливим буде їх ставлення до порядку та чистоти.

Працівники органів місцевого самоврядування, підприємств установ, організацій району, учнівська та студентська молодь, всі жителі Прилуччини долучаються до всеукраїнської акції та наводять лад у своїх населених пунктах.

Зробимо наш край чистішим!

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/