back

13 квітня 2017

Загальні збори жителів Білорічицької, Петрівської громад

12 квітня відбулися загальні збори (сходи) Білорічицької та Петрівської громад. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2016 року прозвітували сільські голови: Білорічицький – Валерій Коваленко та Петрівський – Раїса Андруша.

Жителі Білорічицької сільської ради акцентували увагу на питаннях благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту дороги Мала Дівиця – Димирівка (власник – Облавтодор), утилізації непридатних отрутохімікатів, виділенні земельнх ділянок для ведення особистого селянського господарства.

В ході зборів виступили представники: ТОВ «Крок-УкрЗалізБуд» Михайло Андрієвський – генеральний директор, Олександр Шаманський – заступник генерального директора Українського Аграрного Холдингу з питань соціального розвитку, ТОВ «Вейсбах Агро» Сергій Добренький – заступник директора, які прозвітували про роботу підприємства у 2016 році, ознайомили із планами на 2017 рік.

Жителі Петрівки акцентували увагу на питаннях благоустрою населеного пункту, ямкового ремонту дороги Велика Дівиця – Петрівка (власник – Облавтодор).

В ході зборів виступили директор ТОВ «АгроКІМ» Максим Пономаренко, директор ПП «Петрівське» Віктор Стадник, які прозвітували про роботу товариств у 2016 році, ознайомили із планами на 2017 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами в поточному році.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський підняв питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, добровільного обʼєднання громад. Наголосив, що плідна співпраця з інвесторами йде на користь громадам.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/