back

25 травня 2017

Прилуччина вшанувала молоду еліту району

25 травня 2017 року у палаці Тарновських НІКЗ «Качанівка» відбулася зустріч в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Дениса Росовського та голови районної ради Василя Малика з переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, творчих конкурсів та спортивних змагань у 2016-2017 навчальному році. Серед 16 учасників зустрічі були присутні учні загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці районного Будинку школяра, районної ДЮСШ.

В урочистостях взяли участь учні, які здобули для району по дві нагороди. Нагороджували і зовсім юних школярів – третього, четвертого, п’ятого, шостого, сьомого класів, які, незважаючи на свій вік, мають перші вагомі досягнення. Очільники району привітали всіх учасників зустрічі та нагородили спільною Почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради, подарувавши незабутню подорож-екскурсію до НІКЗ «Качанівка». Захід залишив приємний слід у пам’яті всіх присутніх.

«Діти – майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання України. Покладаю великі надії на Ваші знання, Вашу наполегливість, Ваше бажання і щире прагнення жити у європейській державі. Щиро дякую всім, хто вкладає свою душу і розум у наших дітей, – вчителям, науковим керівникам, тренерам, вихователям. – звернувся до учасників зустрічі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський. – Підтримка обдарованих дітей є пріоритетним завданням усієї освітянської спільноти, адже це є інвестицією в майбутнє нашої країни!».

Бажаємо юним талантам нових перемог, невичерпної жаги до знань, віри в можливості для здійснення мрій в ім’я нашої країни!

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/