back

24 травня 2017

Заключний етап фестивалю-конкурсу "Таланти багатодітної родини"

Більше ста дітей Чернігівщини 24 травня зібралися в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва показати свої таланти на заключному етапі обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини».

Захід проводиться з метою відродження та популяризації цінностей багатодітної української родини, відтворення та збереження народних сімейних традицій, надання дітям можливості реалізувати свої творчі здібності за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш висловили найщиріші побажання учасникам фестивалю та побажали успіху і перемоги дітям, адже кожен з них по-своєму талановитий.

Учасники заходу – це діти з багатодітних сімей області віком від 7 до 16 років, переможці районних та міських етапів конкурсу. Юні таланти продемонстрували глядачам музичні, танцювальні та авторські номери, демонстрували «оригінальний жанр», а також здивували образотворчим та декоративно-прикладним мистецтвом.

Зокрема Прилуцький район представляло двоє дітей з багатодітних сімей з Ладана Аня Троцак та Ілля Вапельник у номінаціях Вокальне мистецтво» та «Музичне виконання» відповідно За підсумками конкурсу журі присудило ІІІ місце Троцак Ані у номінації «Вокальне мистецтво».

Переможці конкурсу нагороджені дипломами та подарунками, а також отримають путівки в дитячі оздоровчі заклади.

За інформацією сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/