back

08 вересня 2017

Працівників НГВУ "Ченігівнафтогаз" ПАТ "Укрнафта" з нагоди професійного свята привітав в.о. голови райдержадміністрації

Урочистості з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відбулися сьогодні, 8 серпня, в приміщенні НГВУ "Ченігівнафтогаз" ПАТ "Укрнафта".

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за сумлінну працю та професіоналізм нагородив грамотами райдержадміністрації працівників підприємства.

У вітальному слові Денис Росовський наголосив, що це свято кожного, хто присвятив себе нелегкій, але дуже потрібній країні справі, свято тих – хто на Прилуччині добуває газ і бурить нафтові свердловини, проектує і будує, забезпечує переробку і транспортування газу і нафтопродуктів. Бо саме завдяки Вашому високому професіоналізму та відповідальному ставленню до справи з року в рік іде видобуток нафти і газу, зростає транзитний потенціал нашої держави. На території Прилуччини працює нафтогазовидобувне управління „Чернігівнафтогаз", ПАТ «Укрнафта», яке є одним з провідних у галузі і робить помітний внесок у розвиток економіки району, області, держави в цілому, забезпечує надійну базу для функціонування виробничої і соціальної сфер Прилуччини.

Також він зазначив, що на території району НГВУ «Чернігівнафтогаз» проводить видобуток нафти і газу на території 6 сільських, селищних рад ( Сухополов’янська, Смоська, Валківська, Обичівська, Краслянська, Малодівицька) та висловив вдячність керівництву підприємства і колективу за розуміння проблем сільських, селищних рад та підримку і допомогу як територіальним громадам так і району в цілому у їх вирішенні. А це допомога транспортом, запчастинами, пальним (військовослужбовцям і територіальним громадам), участь у благоустрої населених пунктів і автошляхів, та райдержадміністрації при проведенні різноманітних заходів.

Всьому колективу підприємства Денис Росовський побажав міцного здоров'я, щастя, оптимізму та трудової наснаги в ім'я процвітання України і нашого Прилуцького краю.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/