back

19 вересня 2017

Святкування Дня села в с. Сергіївка

Для багатьох День села – це ще один привід зібратися разом, згадати і тих, хто народився, і хто зростав у рідному селі, послухати музичні композиції, подивитися виступи досвідчених артистів і своїх же дітей на сцені та порадіти їхнім творчим успіхам. Цей чудовий день об’єднує людей різного віку - від малого до великого. І вітають земляків та гостей завжди щиро та гостинно.

19 вересня в День Архангела Михаїла Архістратига урочисто біля будинку культури відзначили День села, на який, зазвичай, з нетерпінням чекає вся територіальна громада.На гостинні урочистості до мальовничого села Сергіївка завітали в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації Валентина Корнієнко, Олександр Пишевський – заступник директора по звʼязках з громадськістю ТОВ «Агрікор-Холдинг», представник ФГ «Добро», які щиро привітали сергіївчан, побажали їм міцного здоров’я та успіхів, а селу – процвітання та добробуту.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернулася очільник територіальної громади Тетяна Дзигало, яка вручила грамоти та подарунки жителям в різних номінаціях, привітала квітами найстарших громадян села.

Заступник директора ТОВ «Агрікор-Холдинг» Олександр Пишевський подарував дошкільному навчальному закладу монітор до компʼютера та канцелярські товари. Представником ФГ «Добро» вручено керівництву Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ст. електродуховку, а дошкільному навчальному закладу – зволожувач повітря. З метою збереження славних традицій села проведена акція «Вишиті обереги єднання».

Майстринями представлена виставка старовинних та сучасних вишитих сорочок та хусток.

Учнями місцевої школи різним насінням була викладена карта України із позначкою с. Сергіївка.

Гарний настрій глядачам своїми вокальними виступами дарували гості з Прилуцького міського будинку культури, спонсором концерту виступило ТОВ «Агрікор-Холдинг».

Після урочистостей односельців та гостей пригостили смачним кулішем, який був приготовлений за оригінальним козацьким рецептом.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/