back

28 вересня 2017

В районі відзначили День працівників освіти

28 вересня в районі вітали всіх, хто свої сили, знання і досвід віддають вихованню молодого покоління, забезпечують якість і доступність освітніх послуг.

З нагоди професійного свята привітав педагогів району в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський. Керівник подякував працівникам освітньої галузі за самовіддану працю, мудрість і терпіння, побажав міцного здоров’я, миру і добра, успіхів у формуванні найкращих якостей підростаючого покоління та вручив відзнаки райдержадміністрації кращим працівникам педагогічної ниви Прилуцького району.

Привітав освітян району голова районної ради Василь Малик, засвідчивши повагу до працівників однієї з найважливіших професій, вручив за натхненну, невтомну, самовіддану повсякденну працю та активну громадянську позицію кращим працівникам навчальних закладів грамоти районної ради.

Поздоровила колег зі святом та вручила нагороди кращим керівникам, вчителям, вихователям, обслуговуючому персоналу навчальних закладів району в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Олена Пятигорець.

Традиційним стало привітання молодих педагогів району, які вирішили присвятити своє життя школі і дітям.

Хвилюючими були вітання Надії Нінічук, котра присвятила 45 років свого життя чесному і відданому служінню обраній справі на посаді вчителя та довгий час керувала школою на посаді директора, яка впродовж десятиліть свої помисли і мрії розділяли з учнями та педагогами.

В цьому році діти, які навчаються в закладах району, прийшли привітати своїх батьків-педагогів.

Наповнивши святковістю атмосферу професійного свята, вихованці навчальних закладів району подарували присутнім чудові українські пісні.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/