back

29 вересня 2017

Дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, у районі постійна увага

28 вересня в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, заступник генерального директора ТОВ «Наташа-Агро» Український Аграрний Холдинг Олександр Шаманський, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Лариса Терентій, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Дементєва, Яблунівський сільський голова Валентина Піддубна завітали в село Яблунівка до родин, в яких проживають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

В цей день троє дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали шанс виховуватися в родинному колі. Так, розпорядженнями в. о. голови райдержадміністрації була створена прийомна сім'я Миколи Негера та Ольги Негер, до якої влаштовано двох дітей з сиротинця та до дитячого будинку сімейного типу Олександра Жувака та Анни Жувак було довлаштовано ще одну дитину.

З нагоди Дня усиновлення поважні гості вручили прийомним батькам та батькам-вихователям цінні подарунки, а дітям-вихованцям - смаколики та спортивний інвентар.

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/