back

29 вересня 2017

Освоєння державних субвенцій на контролі керівництва району

29 вересня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за участю голови районної ради Василя Малика провів нараду з сільськими, селищними головами по питанню освоєння субвенції з державного бюджету на закупівлю дитячих спортивних майданчиків.

Денис Росовський зауважив, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2017 року № 640-р «Про внесення змін до деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України» внесені зміни до розпоряджень голови райдержадміністрації щодо назв об’єктів (заходів), їх місцезнаходження та обсягу у 2017 році субвенції з державного бюджету (загального та спеціального фонду) місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій, які передбачені розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 11 травня 2017 року № 310-р та від 12 липня 2017 року № 463-р «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». Розпорядженнями голови визначені замовники – 19 сільських, селищних рад, які будуть здійснювати закупівлю дитячих спортивних майданчиків. В першій декаді вересня всі розмістили оголошення в системі ProZorro про проведення допорогової закупівлі (крім Івковецької сільської ради, яка проводить відкриті торги).

Станом на 28.09.2017:

- 5 сільських рад (Білошапківська, Валківська, Дубовогаївська, Охіньківська ) визначилися з переможцями торгів;

- 4 сільські, селищні ради здійснюють протокол розкриття, претендентами на перемогу яких є (Дмитрівська, Ладанська, Малодівицька, Сухополов’янська»;

- у 8 сільських, селищних рад (Білорічицька, Дідівська, Заїздська, Линовицька, Обичівська, Товкачівська, Удайцівська, Яблунівська) проведення допорогової закупівлі не відбулося по причині відсутності тендерних пропозицій. Проводиться робота по укладанню прямого договору з можливими потенційними постачальниками дитячих спортивних майданчиків.

- 2 сільські ради повторно подали оголошення у системі ProZorro (Івківська – про проведення відкритих торгів, Сергіївська – про проведення допорогової закупівлі) і кінцевий строк подання тендерних пропозицій ще не настав.

За підсумками наради Денисом Росовським надані доручення сільським, селищним головам прискорити укладання договорів на виконання робіт та освоєння коштів.

За інформацією відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/