back

02 жовтня 2017

День села Нова Гребля

30 вересня у центрі села незвично людно. І не дивно, адже село святкує День народження і саме в день вшанування пам'яті святих мучениць Віри, Надії і Любові та їхньої матері Софії. З самого ранку місцеві жителі активно готувались до свята, дбайливо прикрашали територію біля будинку культури, організовували місця для дозвілля.

З вітальною промовою до громади звернувся сільський голова Микола Тарасенко, який висловив щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідному селу, згадали всіх ювілярів, привітавши їх з Днем народження, з особливою повагою звернулися до найстарших жителів села, познайомилися і з найменшим.

Із теплими словами вітань до гостинної Нової Греблі завітали і почесні гості: в. о. голови райдержадміністарції Денис Росовський, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району Дмитро Межуєв, директор ТОВ «Яблунівка» Валентина Тарасенко, депутат районної ради Микола Шуруля та побажали всім наснаги для звершення великих справ в ім’я нашого краю, миру, щастя, добра і благополуччя. Усі привітання супроводжувались чудовими піснями та музичними композиціями у виконанні місцевих учасників художньої самодіяльності.

На території проведення заходу працювала виставка місцевих майстринь, де були представлені вишиті рушники, картини, ікони, скатерті. Азартної атмосфери додав розіграш безпрограшної лотереї, учасниками якої стали усі бажаючі.

Порадували присутніх і конкурси, переможці яких отримали призи.

По закінченню концерту пригощали усіх жителів і гостей свята смачною кашею, різними наїдками та солодощами.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації
https://legalaid.gov.ua/