back

03 жовтня 2017

Святкування Дня села в Дмитрівці

01 жовтня яскравим дійством стало святкування Дня села у Дмитрівці, на яке завітали гості з сусідніх сіл – Малої Дівиці та Обичева. Спонсорами свята виступили: ТОВ «Наташа - Агро», «Крок-УкрЗалізБуд», СФГ «Едельвейс», АФ «Прилуцька».

На захід прибули представники органів влади різних рівнів – в. о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, депутати районної ради – Олег Чучупа, Олександр Лозовий, депутати сільської ради, представники ТОВ «Наташа-Агро» Олександр Бабак, СФГ «Едельвейс» Оксана Остапенко, Малодівицький селищний голова Олена Журавель, Обичівський сільський голова Сергій Вовченко, які звернулися до присутніх з вітальним словом та побажаннями достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання.

З вітальним словом звернувся до жителів та гостей свята сільський голова Микола Степаненко, який вручив подяки жителям села в різних номінаціях.

У програмі заходу — народні пісні, привітання і демонстрація козацького бойового мистецтва, гра духового оркестру Прилуцького міського будинку культури.

Гарний настрій глядачам своїми вокальними виступами, дотепним гумором та поетичним словом дарували самодіяльні артисти та гості з міського будинку культури. Порадував присутніх виступ заслуженого артиста України Олега Подольського.

Від ВО «Батьківщина» Олег Чучупа вручив директору будинку культури довгоочікувані мікрофони.

Азартної атмосфери додав розіграш безпрограшної лотереї, учасниками якої стали усі бажаючі. Найпривабливішим виграшем було порося.

Також усіх присутніх частували кулішем, який готували козаки у великому казані. Окрім того, частували і іншими смачними наїдками. АПК «АгроСвіт» дітей пригощали різноманітними ласощами.

Завершилося дійство молодіжною дискотекою.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/