back

05 грудня 2017

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

05 грудня в.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова провела щотижневу робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2017 рік сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Розпочалася нарада хвилиною мовчання по загиблому старшому солдату Віктору Олеговичу Маслову, жителю с. Даньківка, який загинув під час виконання військових обов’язків в Донецькій області 28 листопада.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу розвитку державної статистики та з нагоди професійного свята Дня працівників статистики Антоніна Стукалова вручила Почесну грамоту районної державної адміністрації Коваленко Валентині Михайлівні – фахівцю з інтерв’ювання відділу соціальної статистики Управління статистики у Прилуцькому районі Головного управління статистики у Чернігівській області. Василь Малик - голова районної ради вручив Почесну грамоту районної ради Степаненко Тетяні Степанівні- головному спеціалісту - економісту відділу економічної статистики Управління статистики у Прилуцькому районі Головного управління статистики у Чернігівській області.

Антоніна Стукалова та Василь Малик нагородили Почесною грамотою райдержадміністрації і районної ради за вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери району, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня народження Матвієнко Валентину Василівну – директора ТОВ «Газета «Прилуччина».

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання: про стан справ у галузі сільського господарства, роботи промислових підприємств; про реалізацію проектів за рахунок коштів державного бюджету та субвенцій; про здійснення державних закупівель через систему «ProZorro»; про роботу установ бюджетної сфери в опалювальний сезон; проведення осіннього призову до лав Збройних Сил України, вибори селищного голови Линовицької ОТГ, проведення заходів до Дня Святого Миколая.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді дані ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/