back

05 грудня 2017

Добро єднає всіх людей

Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідуємо наші зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – це перш за все ще один вагомий привід нагадати суспільству про його обов’язок проявляти турботу і милосердя, ставитися з розумінням до проблем і потреб людей з інвалідністю, особливо це стосується дітей-інвалідів. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги та уваги.

5 грудня Прилуцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки райдержадміністрації вкотре зібрав дітей даної категорії. До гостей заходу з вітальним словом звернулася в. о. голови Прилуцької райдержадміністрації Антоніна Стукалова, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, головний спеціаліст, державний соціальний інспектор управління соціального захисту населення райдержадміністрації Юлія Придатко, директор Центру СССДМ Наталія Дементєва та настоятель Спасо-Преображенського храму с. Яблунівка Володимир Дребот.

Дійство проходило в дружній атмосфері. Діти із задоволенням подивилися концертно-розважальну програму за участю співаків Замостянської ЗОШ І-ІІ ст. та учасників театру вогню та світла «Агній». Незабутні емоції й захоплення в присутніх викликав виступ Артема Бодька. Глядачам був до вподоби елементи бойового гопака юних козачат козацького куреня ім. Івана Сірка.

Жоден учасник не залишився без солодощів. Діти сприймали дійство з великим задоволенням та радістю і були вдячні всім, хто подарував щиру посмішку та запалив вогник в їхніх щасливих очах.

Прилуцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
https://legalaid.gov.ua/