back

08 грудня 2017

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

В залі засідань райдержадміністрації з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися урочисті збори, на які запросили сільських та селищних голів, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів рад усіх рівнів.

В.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова привітала зі святом сільських, селищних голів, працівників районної та сільських, селищних рад, депутатів рад усіх рівнів та подякувала їм за добру співпрацю, яка сприяє позитивним змінам в районі. Це - і ремонт доріг, вуличне освітлення, підтримка закладів бюджетної сфери, і багато інших добрих справ, які змінюють обличчя села та району. Також побажала і надалі так дружно працювати, адже таким чином ми всі разом розбудовуємо свою Україну, яка навіть в умовах війни обов'язково приєднається до європейської спільноти.

Учасників урочистостей привітав голова районної ради Василь Малик. Він відзначив результативну співпрацю, яка налагодилася між районною радою та райдержадміністрацією, сільськими, селищними радами, депутатами рад усіх рівнів.

Також на урочистому зібранні з вітальним словом виступив голова Чернігівської територіальної організації Радикальної партії Олег Авер’янов та вручив спільно з головою районної ради почесні грамоти представникам місцевого самоврядування району.

З вітальним словом до працівників органів самоврядування звернулася голова Прилуцької районної організації профспілки працівників державних установ Валентина Корнієнко.

Кращим працівникам сфери були вручені відзнаки райдержадміністрації, обласної та районної рад.Список додається.

Учасників урочистостей привітали аматори сцени району.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/