back

22 грудня 2017

У районі привітали працівників енергетичної галузі району

22 грудня в.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова та голова районної ради Василь Малик привітали колектив Прилуцького РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго» з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

У вітальному слові Антоніна Стукалова підкреслила, що енергетична галузь є однією з вагомих галузей промисловості України. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери, що є основою сталого економічного зростання життєвого рівня жителів нашого району. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

В.о. голови райдержадміністрації щиро подякувала працівникам енергетичної галузі за сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі. Антоніна Стукалова, вітаючи працівників енергетичної галузі, зазначила:«Кожен з вас бере безпосередню участь у розвитку енергетичної системи країни. Тож сьогодні бажаю вам нових трудових здобутків, стабільної та безаварійної роботи, реалізації всіх планів, перспективних завдань, благополуччя та достатку вашим родинам».

Про це говорив і голова районної ради Василь Малик.

Керівники району з нагоди свята кращим працівникам Прилуцького РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго» вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради.

https://legalaid.gov.ua/