back

26 грудня 2017

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

26 грудня в.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова провела розширену апаратну нараду з керівниками, спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2017 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, розрахунки за енергоносії.

Антоніна Стукалова та Наталія Єгорова привітали учасників наради з Новим 2018 роком та Різдвом Хрестовим і побажали всім миру, достатку і вагомих здобутків у новому році.

До привітань приєдналися учасники аматорського ансамблю української пісні "Полісяночка" Малодівицького будинку народної творчості. Учасники колективу заспівали новорічні привітання та щиро побажали держслужбовцям району добра, щастя, злагоди та плідної роботи.

В.о. голови районної державної адміністрації Антоніна Стукалова та в.о. керівника апарату райдержадміністрації Світлана Александрова подякували за привітання, побажали гарних новорічних свят, міцного здоров’я і невичерпного молодечого запалу та вручили аматорам сцени солодкі подарунки.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/