back

27 грудня 2017

Талановиті діти у нас на Прилуччині

Солістка Дмитрівського будинку культури Анастасія Чижик брала участь в конкурсних прослуховуваннях пісенного конкурсу «Яскраві діти України», який організований в рамках Міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOR – Україна» щоб знайти таланти у найвіддаленіших куточках України. Цей пісенний конкурс відбувся вже у різних містах України, м. Чернігів — це восьме місто, де він проходив.

Організатор дитячого конкурсу Чернігівської області та голова журі - народний депутат України Сергій Березенко, зазначив: «Приз моїх особистих симпатій за неперевершено потужний народний голос отримала Анастасія Чижик із Прилуцького району, яка взагалі сьогодні вперше вийшла на сцену!»

Голова оргкомітету конкурсу – народний депутат України Ярослав Москаленко. Конкурсантів оцінювали почесне журі — Тарас Петриненко, Юрій Рибчинський, Руслан Квінта, українські співачки Ілларія й Таяна.

Глибина таланту нашого краю безмежна і Прилуччина може пишатися! Ми маємо справжній діамант – Анастасію Чижик, яка достойно представила наш район і отримала спеціальний приз (електросинтезатор) від народного депутата України Сергія Березенка.

Нічого так не об'єднує, як культура та українська пісня. Особливо у виконанні дітей.

За інформацією відділу культури, туризму і релігій райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/