back

29 грудня 2017

Дорогі земляки!

Щиро вітаємо усіх жителів славного прилуцького краю з радісними святами Нового року та Різдва Христового!

За доброю традицією, оцінюємо пройдений шлях в минулому році та визначаємо плани на майбутнє.

В цілому 2017 рік був сповнений подіями, напруженою працею, вагомими звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог та досягнень, здобуття нового життєвого досвіду.

Дії районної влади, всієї районної громади протягом 2017 року були спрямовані на вирішення нагальних питань життєзабезпечення території, підтримки всіх і кожного, розуміння, що лише в єдності ми будемо сильні і здолаємо ті випробування, які постали перед нами, перед Україною.

У 2017 році в повному обсязі забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери та проведено разрахунки за енергоносії.

Проведено ряд заходів по реконструкції закладів бюджетної сфери з впровадженням енергозберігаючих технологій, покращенню матеріально-технічного забезпечення закладів гуманітарної сфери, придбано шкільний автобус для підвезення учнів. Для центральної районної лікарні нам вдалося за бюджетні кошти закупити нове обладнання, за спонсорської допомоги провести ремонти окремих її відділень. Завдяки коштам державної субвенції на соціально-економічний розвиток територіальних громад придбано 20 дитячих спортивних майданчиків, 10 яких уже облаштовано.

Районна громада наполегливо працювала, реалізуючи напрями державної політики. Ми вирощували високі врожаї, гідно вчили і виховували підростаюче покоління, підтримували наших земляків, мобілізованих в зону АТО та їх родини, а також тих, хто змушений був залишити свої домівки і шукати порятунку від військових дій на сході України, шанували ветеранів, створили Малодівицьку та Линовицьку селищні об’єднані територіальні громади, вирішували складні питання бюджетного забезпечення.

Ми вдячні кожному мешканцю району за щоденну самовіддану працю, за підтримку і розуміння, за все, що ми зуміли разом з вами у примноженні матеріальних і духовних багатств Приудайського краю.

Попереду - новий 2018 рік, який несе чимало змін для країни в цілому та для району зокрема.

То ж нехай радість прийдешнього Різдва Христового дасть нам наснагу продовжити всі розпочаті добрі справи, а Новий Рік принесе натхнення та сили для здійснення усіх задумів, планів та сподівань.

Впевнені, що 2018 рік принесе всім мир та стане для кожного з нас роком достатку, впевненості і стабільності, а наша з вами безмежна та щира любов до рідної землі допоможе впевнено рухатися вперед до кращого та заможнішого життя.

Нехай Різдвяна зірка зігріє своїм теплом кожну домівку, кожну родину. А Віра, Надія і Любов завітають у наші серця й оселять в них відчуття щастя та радості!

Миру, добра, здоров’я та злагоди в новому році, шановні жителі Прилуччини!

Божого благословення всім у Новому 2018 році!

Веселих Новорічних і Різдвяних свят!

В.о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова

Голова районної ради Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/