back

22 січня 2018

Як Прилуччина боролася зі снігопадом

18 та 19 січня поточного року у Прилуцькому районі пройшов потужний снігопад, який пошкодив сотні метрів ліній електропередач і ускладнив рух на автошляхах. Без електропостачання залишились 22 населених пункти. Роботи по відновленню пошкоджених мереж силами Прилуцького РЕМ та залученими бригадами з сусідніх районів Чернігівської області відбувалися цілодобово.

Для розчищення автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що сполучають населені пункти району, та комунальних доріг в селах і селищах було залучено 23 одиниці тракторної техніки усіх суб’єктів господарювання, що здійснюють сільськогосподарську діяльність на території району.

В результаті злагоджених дій усіх гілок виконавчої влади району, енергетиків, дорожніх служб та завдяки інвесторам з 20 січня енергопостачання і транспортне сполучення усіх сіл та селищ Прилуччини було повністю відновлено.

З 22 січня бюджетні установи району працюють в звичайному режимі, забезпечено підвіз дітей та функціонування освітніх закладів.

За інформацією відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/