back

23 січня 2018

Вшанували пам’ять військових – земляків

До Дня Соборності України представники райдержадміністрації, військового комісаріату за сприяння СТОВ «Цукровик», ПТМП «П.Г. Внєштранс» відвідали матір Галину Миколаївну загиблого Віктора Маслова с. Даньківка та вручили продуктові набори та грошову допомогу.

Довідково.

Маслов Віктор Олегович народився 11 листопада 1968 року в м. Прилуки Чернігівської області, з 2005 року проживав в с. Даньківка Прилуцького району.

У листопаді 2016 року був призваний на військову службу Прилуцьким об’єднаним військовим комісаріатом і служив за контрактом у 25-й десантно-штурмовій бригаді гранатометником-розвідником.

Загинув під час виконання військових обов’язків від кулі снайпера російсько-терористичних бандформувань в Донецькій області 28 листопада 2017 року. Похований у м. Прилуки.

Цього ж дня відвідали дружину Світлану Олексіївну та матір Валентину Михайлівну загиблого Анатолія Потієнка с. Валки та вручили продуктові набори.

Довідково.

Потієнко Анатолій Юрійович народився 13 серпня 1983 року у селі Придеснянське Коропського району Чернігівської області, з 2008 року проживав у селі Валки Прилуцького району Чернігівської області.

Призваний до лав Збройних Сил України Коропським районним військовим комісаріатом 31 березня 2014 року до військової частини А 1688 (селище Гончарівське Чернігівського району). Загинув 7 січня 2015 року під час бою у районі села Новогнатівка Волноваського району Донецької області.

Похований у с. Боршна Валківської сільської ради Прилуцького району Чернігівської області.

Ми бережемо спогади про кожного з героїв. І низько схиляємось перед величчю їх подвигу.

Вічна їм слава! Герої не вмирають!

https://legalaid.gov.ua/