back

Засідання громадської ради, присвячене 15-й річниці Конституції України

12 червня 2012

16 червня 2011 року в районній державній адміністрації відбулося засідання громадської ради, присвячене 15-й річниці Конституції України.

В ході зустрічі було відмічено значення прийняття Основного Закону держави, підкреслено, що конституційний процес в Україні продовжується, наголошено на відповідальності всього суспільства щодо наповнення реальним змістом положень Конституції.

Учасники засідання обговорили планове питання про роботу райдержадміністрації по реалізації конституційного права громадян на звернення та ознайомились з реалізацією в районі Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Також члени громадської ради обговорили участь громадськості у проведенні пам’ятних заходів до 70-х роковин початку Великої Вітчизняної війни, прийнявши рішення відвідати 22 червня солдатських вдів. Обговорювалися й інші питання, зокрема участь громадської ради у підготовці та проведенні заходів до 20-ї річниці незалежності України.

Голова громадської ради висловив подяку членам ради, які після попереднього засідання взяли участь в роботах по благоустрою території району.

https://legalaid.gov.ua/