back

Проаналізували стан дошкільної освіти й обговорили ряд важливих питань сьогодення

12 червня 2012

7 червня 2012 року в райдержадміністрації відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації, на якому члени консультативно-дорадчого органу розглянули питання розвитку дошкільної освіти в районі. В інформації, з якою виступила методист методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Ольга Коваленко, у виступах членів ради підкреслено, що в районі приділяється відповідна увага дошкільній освіті. Мережа дошкільних закладів не лише стабілізувалася (в даний час в районі функціонують 21 ДНЗ), а й набуває певного розвитку (в минулому році в районі відкрито 4 заклади та ще одну групу в діючому дитсадку), охоплення дошкільним вихованням за 2011 рік зросло на 6,3 відсотки.

За підсумками обговорення члени громадської ради прийняли рекомендації.

Також на засіданні громадської ради відбулося ознайомлення з темами «Соціальні ініціативи Президента України в дії», «Адміністративна реформа в Україні», «Парламентські вибори 2012 року. Виборче законодавство України», пройшло їх конструктивне обговорення.

В роботі засідання громадської ради взяла участь заступник голови райдержадміністрації Андроніка Тарасенко, яка в своєму виступі зупинилася на питаннях розвитку громадянського суспільства, як передбачає, затверджена Указом Президента України Віктора Януковича у березні цього року, Стратегія державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, взаємовідносин влади і громадськості по забезпеченню стабільності та сталого розвитку, досягнення суспільної злагоди, підвищення соціальних стандартів життя.

https://legalaid.gov.ua/