back

19 березня 2018

До уваги представників громадськості, підприємств агровиробників! Відбудуться виїзди мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів !

На виконання відповідних розпорядження та рішення Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» продовжується проведення роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.

У зв’язку з викладеним Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в смт Мала Дівиця Прилуцького району мобільного консультативного пункту з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзного заходу планується на 20 березня 2018 року, з 12.30 до 14.30 год. в приміщені Малодівицької селищної ради (вул. Слобідська, 3, смт Мала Дівиця).

Виїзд мобільного консультативного пункту буде проведено за участю представників Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

У зв’язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, підприємств агровиробників, а також всіх бажаючих отримати вичерпну консультативну допомогу з питань захисту прав у сфері земельного законодавства та орендних відносин.

https://legalaid.gov.ua/