back

16 квітня 2018

Відкриття футбольного сезону 2018

Футбольний сезон 2018 на Прилуччині стартував 14 квітня, коли у Боршні на полі місцевого стадіону відбувся матч за Суперкубок району між переможцем чемпіонату Прилуцького району сезону 2017 (ФК “Дівиця”) і минулорічним володарем кубку району (ФК “Удай”).

З вітальним словом до футболістів звернувся виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Денис Росовський та зауважив, що завдяки районній програмі розвитку фізичної культури та спорту є можливість допомогти гідно оцінити та нагородити переможців. Очільник району подарував футбольні м'ячі командам-учасникам матчу за Суперкубок району та господарям поля, побажав гравцям впевненості у власних силах, перемоги та успіхів, не зупинятись на досягнутому та надалі приносити радість перемоги своїм вболівальникам.

Безумовно на глядачів очікував цікавий матч. Незважаючи на те, що це тільки початок сезону, можна говорити впевнено, що боротьба точилася на кожному клаптику поля, адже обидва колективи прагнули вдало розпочати футбольний сезон, і з рахунком 2:1 володарем Суперкубку стала команда ФК “Дівиця”.

Вітаємо переможців, а всім футбольним колективам бажаємо енергії та завзяття протягом футбольного сезону 2018!

За інформацією сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/