back

Святкування Дня села в Богданівці

20 серпня 2018

 

19 серпня жителі Богданівки відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями.

На святі були присутні почесні гості - в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, депутати обласної та місцевих рад, представник СТОВ «Богданівське» Сергій Тінюков.

Відкриваючи офіційну частину, з теплими словами привітань до жителів села та гостей свята звернувся очільник територіальної громади Ярослав Ярославський. В ході концертної програми з вітальним словом з нагоди свята звернулися: в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Пащенко, представник СТОВ «Богданівське» Сергій Тінюков та побажали усім жителям достатку, радості, миру, любові та здоров’я, а селу – добробуту й подальшого процвітання.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, веселих конкурсів та вікторин, які були підготовлені силами місцевої художньої самодіяльності. Особливе захоплення викликав виступ лауреата всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів, заслуженого артиста України Олега Подольського.

Після концертної програми гостей та жителів села пригощали смачною польовою кашею а дітей солодкою ватою та морозивом.

Святкування Дня села пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших учасників було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами та атракціонами.

Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом. Тож бажаємо громаді подальшого процвітання, міцної дружби та згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

За інформацією сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/