back

Охіньківській школі - 150

17 жовтня 2018

 

Напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці Охіньківська ЗОШ І – ІІІ ступенів святкувала 150 річницю з Дня започаткування освіти в селі Охіньки.

 Ця знаменна подія в житті освітянської родини зібрала разом учителів, випускників різних років, шанованих гостей, що зійшлись і з`їхались до справжнього джерела знань - рідної школи.

Міцні обійми, знайомі погляди, ті ж дитячі витівки. Згадати шкільні роки… це як знову відчути себе безтурботною дитиною…

 З нагоди свята з вітальним словом до учасників свята звернувся в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський та вручив директору школи  принтер для Нової української школи.

 
 
 
Після вітальних слів  голова районної ради Василь Малик вручив працівникам школи грамоти районної ради.

Леонід Нестерко – голова профспілки  працівників освіти після вітального слова вручив працівникам школи грамоти відділу освіти.


Зі святом усіх присутніх привітав колишній учень школи, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член –кореспондент національної академії педагогічних наук України Віктор Бондаренко та подарував школі ноутбук.

Депутат районної ради В’ячеслав Зінченко подарував школі дошку.

Також привітали учасників свята Микола Марченко – засновник Охіньківського благодійного Фонду та інші випускники школи.

Учасники свята щиро дякували організаторам за можливість знову поринути в дитинство і відчути себе частиною великої шкільної родини випускників Охіньківської школи.

 

 

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/