back

Відбувся семінар з сільськими головами, секретарями місцевих рад

07 листопада 2018

 

07 листопада в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів семінар з сільськими головами та секретарями місцевих рад. В ході семінару були опрацьовані питання:

- про внесення змін до плану формування об’єднаних територіальних громад та забезпечення життєдіяльності територій в осінньо-зимовий період 2018-2019 років доповіла Антоніна Стукалова – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головний архітектор району;

 

- про державну реєстрацію смерті, шлюбу.  Зберігання та використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану довела до відома Світлана Логвиненко - начальник Прилуцького міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області;

- про облік багатодітних сімей району інформувала Олена Крашіненко - спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації;

- з новими формами сімейного виховання дітей ознайомила Наталія Дементєва - директор районного центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді.

Також Денис Росовський звернувся до сільських голів з проханням посприяти у підписанні населенням медичних декларацій на підвідомчій території.

Підвів підсумки роботи в. о. голови райдержадміністрації Денис Росовський.

https://legalaid.gov.ua/