back

Сільгоспвиробників району привітали і відзначили з нагоди професійного свята

16 листопада 2018

 

У третю неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства.

Сьогодні аграрії Прилуччини приймали вітання та слова вдячності від в.о. голови райдержадміністрації Дениса Росовського, голови районної ради Василя Малика, заступника Прилуцького міського голови Олександра Сивенка, голови міськрайонної організації профспілки працівників АПК Вікторії Короті.

 
 
 
 
 

У своєму виступі Денис Росовський наголосив, що день працівників сільського господарства воістину всенародне свято, адже вшановується праця найчисленнішої армії трударів, чиїми руками твориться багатство України. Також в.о. голови райдержадміністрації зазначив, що цьогорічний прилуцький урожай в понад 350 тисяч тонн зернових – це вагомий внесок у коровай Чернігівщини.

Денис Росовський та Василь Малик вручили відзнаки району кращим підприємствам та керівникам агропромислового комплексу району. З нагоди професійного свята кращих працівників галузі відзначено Почесними грамотами обласної, районної державних адміністрацій, обласної, районної рад, Чернігівської обласної та міськрайонної організацій профспілки працівників АПК.

Список нагородженних з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Піднесеного настрою присутнім додали виступи учасників художньої сомодіяльності району.

 
 
 
 
 
 

За інформацією відділу загального, контролю та інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/