back

Очільник району привітав медійщиків з професійним святом

16 листопада 2018

16 листопада в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський привітав з професійним святом Днем працівника радіо, телебачення та зв’язку працівників ТОВ «Телерадіокомпанія «ТІМ».

У вітальному слові Денис Росовський зазначив, що за роки існування ви завоювали міцний авторитет в інформаційному світі нашого регіону, на каналі збільшилася кількість програм, розширилася глядацька аудиторія не лише з жителів міста,  а й 12-ти сільських, селищних рад району, м. Ніжин та Чернігів.

Значно зріс інтелектуальний, творчий та професійний рівень працівників компанії, особливо в об’ективності і оперативності висвітлення подій, втілення нових технологій подачі інформації, інноваційних підходах в організації журналістської роботи.

    «Впевнений, що накопичений досвід буде сприяти подальшому росту авторитету і популярності телеканалу серед глядачів. Вітаючи Вас  та Ваш колектив з ювілеєм та професійним святом, хочу висловити впевненість, що наша співпраця районної влади і телекомпанії по висвітленню подій у районі і надалі буде мати добре і успішне продовження»- наголосив очільник району

З нагоди свята Денис Росовський вручив працівникам компанії відзнаки райдержадміністрації.

(список додається)

 
 
 
 
https://legalaid.gov.ua/