back

День вшанування пам’яті захисників, полеглих за цілісність та суверенітет України в російсько-українській війні

29 серпня 2019

29 серпня відповідно до указу Президента України від 23.08. 2019 №621 в Україні відзначається День пам҆ яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Керівництво району в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради поклали квіти до пам҆ятника загиблим воїнам АТО на центральній площі м. Прилуки.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Цього ж дня у сільських, селищних радах за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів,  представників релігійних організацій, політичних партій, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, громадських організацій буде проведено покладання квітів до могил, пам’ятників, меморіальних дощок загиблих в зоні АТО.

Також на території району обмежено проведення розважальних заходів, приспущено державні прапори на будинках і спорудах райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, державних підприємствах, установах і організаціях.

 

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/