back

У 5-ту річницю з Дня смерті вшановано пам’ять бійця АТО Сергія Безгубченка з Сухополової

04 вересня 2019

 

Сьогодні, 04 вересня, у Сухополовій на сільському кладовищі в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, члени виконкому Сухополов’янської сільської ради, родичі загиблого вшанували пам’ять загиблого жителя села, учасника АТО, Сергія Безгубченка. Він став також першим жителем району, який загинув у зоні АТО.

25-річний Сергій загинув на Сході в ніч з 3 на 4 вересня 2014 року біля села Дмитрівка Луганської області під час обстрілу.

Сергій Безгубченко народився і проживав в с. Сухополова.

У 2006 році закінчив 11 класів Сухополов'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Призваний до Збройних Сил України 19 березня 2014 року у військову частину А 1815, селище Гончарівське Чернігівського району.

Прощалися з воїном-патріотом 9 вересня 2014 року. Провести його в останню путь прийшло багато його ровесників та побратимів по службі, а також жителі с. Сухополова. На приміщенні Сухополов’янської ЗОШ встановлено пам’ятну дошку загиблому бійцю.

Учасники скорботного заходу поклали квіти до могили загиблого. Денис Росовський вручив матері Тетяні Миколаївні Безгубченко матеріальну допомогу.

 
 
 
 
 

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/