back

До Міжнародного дня незрячих

14 листопада 2019

 

13 листопада – Міжнародний день незрячих. Ця дата заснована, аби вкотре нагадати усім нам про необхідність бути добрішими до людей з обмеженими можливостями та щоб привернути увагу широкої громадськості до тих, хто назавжди втратив зір і опинився у важкій життєвій ситуації. Прогресивне людство засвідчує свою турботу про тих, хто потребує особливої уваги, щоб вони почувалися рівними серед рівних.

Сьогодні за традицією в приміщенні Прилуцької територіальної організації сліпих чекали на гостей. Заклад відвідали керівник апарату райдержадміністрації Світлана Александрова, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники міської ради та  благодійних організацій міста.

Посадовці прийшли з солодкими подарунками від райдержадміністрації.

Відзначення Міжнародного дня сліпих – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Ви дуже різні. З різними долями, проблемами і досягненнями, бідами і радощами. Але разом – ви сила. Разом ви долаєте свої проблеми і відстоюєте свої права та інтереси. Разом ви шукаєте діалог з владними структурами аби були створені гідні умови для вашого життя та інтеграції у суспільство.- зазначила у вітальному  Світлана Александрова. 

Про це говорила Наталія Єгорова, представники Прилуцької міської ради.

Мабуть не дарма у цей день відзначають Всесвітній день доброти, який був заснований з метою нагадати, що добро – це перш за все дія, а результати хороших вчинків набагато перевищують докладені зусилля.

Зустріч пройшла в теплій та родинній атмосфері. Господарі дарували присутнім свій талант: виконували українські народні та естрадні пісні, читали гуморески, вірші, грали на музичних інструментах. А головне – мали гарний настрій, чим особливо радували присутніх.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://legalaid.gov.ua/