back

У районі відбувся Відкритий кубок з волейболу

18 листопада 2019

 

16 листопада традиційно відбувся Відкритий кубок ІМК Прилуцького району з волейболу. Змагання також були присвячені Дню працівників сільського господарства. Спортивний захід проводився за сприяння райдержадміністрації та фінансової підтримки товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ».

До учасників турніру з вітальним словом звернулися виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Денис Росовський, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ» Максим Пономаренко, заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ» Петро Отрошко та заслужений тренер України, головний суддя змагання Григорій Павленко.

У турнірі за право виходу до півфіналу боролися 7 команд: села Лосинівки Ніжинського району, Парафіївської об'єднаної територіальної громади, сіл Охіньки, Івківці, Богданівка та Красляни, селища Ладан Прилуцького району.

В запеклій боротьбі третє місце виборола команда села Лосинівка. В фінальній зустрічі боролися команди села Красляни та минулорічний призер з селища Парафіївка. Сильнішими виявилися хлопці з Краслян, посівши почесне перше місце.

Всім командам учасникам змагань з метою  популяризації волейболу та спонукати населення до здорового способу життя виконуючий обов’язки голови Прилуцької районної державної адміністрації Денис Росовський та генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОКІМ» Максим Пономаренко вручили волейбольні м’ячі та спортивні сумки.

Крім кубку та медалей всім призерам вручені подарункові сертифікати від ТОВ «АГРОКІМ» компанії  ІМК на придбання спортивних товарів, а команді селища Ладан, яка зайняла четверте місце – волейбольну сітку.

Організатори та учасники змагань щиро вдячні за підтримку, за участь команд та сподіваються, що до розвитку спорту в Прилуцькому районі приєднаються нові учасники та меценати.

Урочиста  атмосфера  відкриття змагання наповнила всіх енергією, завзяттям і принесла справжнє задоволення від спортивного дійства.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://legalaid.gov.ua/