back

Бажаючих отримати допомогу по частковому безробіттю стає все більше

04 вересня 2020

Станом на 01 червня 2020 року з метою отримання допомоги по частковому безробіттю  40 роботодавців м.Прилук та Прилуцького району подали відповідні документи до служби зайнятості.

Більшість з них це - ФОПи, які займаються оптовою та роздрібною торгівлею різними видами непродовольчих товарів, ресторанним та готельним бізнесом,  пасажирськими перевезеннями, будівництвом, виробництвом взуття тощо.

Чернігівською обласною службою зайнятості прийнято  39  позитивних рішень щодо надання допомоги по частковому безробіттю, що дозволить забезпечити виплати для майже  420  працівників, котрі через оголошення карантину та припинення або ж скорочення діяльності суб’єктів малого та середнього бізнесу втратили частину заробітної плати.

Найбільша кількість працівників, які будуть отримувати допомогу по частковому безробіттю, працюють на таких підприємствах: ПП «ТРАНСВІТ», яке отримає допомогу для 67 своїх працівників; КП КШХ "ШКІЛЬНИЙ"  – для 63 працівників, ТОВ «УДАЙ» - для 31 особи, ТОВ «ВЕЛЕС-ПРОМ»  – для понад 23 осіб, ФОП Бур’ян О.П.  - для 29 осіб .

https://legalaid.gov.ua/