back

Засідання районної координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

07 вересня 2020

17 червня відбулося засідання координаційної ради з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах.

У роботі ради взяли участь представники Прилуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей,  управління соціального захисту населення, відділу освіти райдержадміністрації, медичних закладів, правоохоронних органів.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Лариса Ященко проінформувала про стан утримання та виховання дітей, з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та на обліку  служби у справах дітей райдержадміністрації.

 Фахівці із соціальної роботи центру доповіли про проведену роботу із сім’ями та особами, які перебувають на соціальному супроводі; про зняття сімей та осіб із соціального супроводу протягом ІІ півріччя 2020 року.

При підведенні підсумків засідання секретар ради звернула увагу відповідних служб на посилення профілактичної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Секретар ради                                                             Олена ІЛЬЇНА

https://legalaid.gov.ua/