back

Сформовано новий склад Громадської ради при райдержадміністрації

01 лютого 2013

30 січня в райдержадміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при районній державній адміністрації.

В їх роботі взяла участь заступник голови райдержадміністрації Тарасенко А.В., яка у вступному слові зазначила, що партнерські стосунки органів влади та громадськості дають можливість системно й відповідально вирішувати питання соціально-економічного розвитку району, реалізації та захисту прав і свобод мешканців району, задоволення їх політичних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів. Також вона акцентувала увагу на тому, що Президентом України, Урядом, обласною державною адміністрацією, райдержадміністрацією останнім часом зроблені важливі кроки по сприянню формування громадянського суспільства і запросила до подальшої спільної праці органів влади і громадськості на благо Прилуцького району, його жителів.

Зі звітом про роботу попереднього складу Громадської ради при райдержадміністрації виступив її голова Добренький С.В., який підкреслив, що за два роки Громадською радою проведено 9 засідань, розглянуто понад два десятки питань економічного, соціального, гуманітарного розвитку району та висловив задоволення, що члени попереднього складу Громадської ради заявили про свою подальшу участь в консультативно-дорадчому органі при районній державній адміністрації на наступні два роки.

За рішенням установчих зборів Громадську раду сформовано у складі 14-а представників інститутів громадянського суспільства, відбулося перше організаційне засідання, на якому за пропозицією членів Громадської ради обрано голову - Добренького С.В. – голову громадської організації «Прилуцька районна сільськогосподарська дорадча служба».

Члени громадської ради у своїх виступах засвідчили позитив від спільного прагнення райдержадміністрації та представників громадськості вирішувати життєво важливі питання районної громади, висловили пропозиції та побажання щодо подальшої діяльності Громадської ради при райдержадміністрації.

Наступне засідання Громадської ради відбудеться в першій декаді березня.

https://legalaid.gov.ua/