back

Відбулось засідання сімнадцятої (позачергової) сесії районної ради

27 грудня 2023

 

27 грудня відбулось засідання сімнадцятої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання, яке відкрила та вела в.о. голови Прилуцької районної ради Сніжана Головкіна. В роботі засідання взяли участь: депутати районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

Питання на розгляд сесії:

1. Про звільнення директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області Межуєва Дмитра Олександровича.

2. Про погодження безоплатної передачі майна з балансу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області на баланс КНП «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області.

3. Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року №13-2/VIII «Про утворення президії районної ради та затвердження Положення про її діяльність».

4. Про план роботи Прилуцької районної ради на 2024 рік.

Всі рішення по питаннях порядку денного сесії були прийняті більшістю голосів депутатів.

Відповідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному вебсайті районної ради.

 

https://legalaid.gov.ua/